Всім привіт! Вирішив от показати корисною темою, раптом комусь буде корисно. Останнім часом прямо біда помітив, що прокидаюсь розбитий, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, ніби й не лягав. Грішив на стрес, на погоду, а дружина видала: "Треба оновити постіль на нормальну, а не цю синтетику з ринку". І отут я пішов в мережу.
Якщо чесно, був впевнений, що вибір постільної білизни - це просто "подобається колір чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. І і бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих словах плавав, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це просто скарбниця інформації! Я залип десь годину. У них все як в енциклопедії: по поличках розписані усі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки прань витримує той чи інший комплект. Це реально допомогло зрозуміти, чому один набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
Що я для себе відкрив особисто виніс:
- Виявляється, українські та євро розміри трохи різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «євро».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це пекло, а якісний сатин дійсно дає прохолоду, тому що в неї плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як доглядати, щоб колір не зліз через місяць. Це прям в точку для нас, у кого пральна машинка працює без відпочинку.
В результаті вирішив взяти спочатку один сатиновий набір від нашого бренду (підтримав своїх). Наразі все добре — сплю як убитий, білизна дуже приємна до тіла, не збивається й не електризується.
Коротше, якщо ви, як і автор, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу почитати інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає і час, і гроші на підбір та вберігає від покупки неякісної речі. Всім здорового відпочинку!
Друзі, хто тямить у постільній білизні? Натрапив на класний ресурс